Central European Media Enterprises (CME) обяви промени във висшия мениджърски екип

...
Central European Media Enterprises (CME) обяви промени във висшия мениджърски екип
Коментари Харесай

Нов главен изпълнителен директор в bTV Media Group

Central European Media Enterprises (CME) обяви промени във висшия мениджърски екип на bTV Media Group, които стимулира с нуждата от ускорение на растежа и цифровата промяна. Надзорният съвет на bTV гласоподава назначението на Ралф Бартолайт за нов основен изпълнителен шеф на bTV Media Group, влизащо в действие от 1 януари 2023 година, оповестиха от компанията.

Мартин Швехлак ще продължи да бъде изпълнителен шеф на медийната група, отговарящ за вести, цифрово наличие и уеб планове. Любош Йетмар ще се завърне в Прага, като ще трансферира всички отговорности по надзора на бизнес интервенциите на българския пазар на Душан Швалек -  Главен действен шеф на CME и сегашен член на надзорния съвет на bTV. Любош Йетмар ще работи с Ралф Бартолайт и Душан Швалек, с цел да обезпечи последователност и равномерен преход.

Ралф Бартолайт има над 20 години управнически опит в ProSieben Sat.1 Media SE (ProSieben). Той има богата цифрова експертиза на управителни позиции в PlutoTV в Лос Анджелис, maxdome и Joyn в Мюнхен, и е работил по някои от най-значимите цифрови планове на ProSieben.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР